Menu Sluiten

INTERNATIONALE PRIJZEN VOOR FILMS VAN SKOOP-LEDEN

Op het BIAFF (British International Amateur Film Festival = internationale Britse amateurfilmfestival) behaalden de films “Beyond the kilt” en “Mellow Yellow” van Tony Grant en Marcel de Jonghe beide 4 sterren (= 80%).
Proficiat met jullie resultaat.

De film “Cronicle of an addiction” (Engelse versie van de film “Kroniek van een verslaving”) van Wim Aertgeerts en Roger Verschooren behaalde 3 sterren op The British International Amateur Film Festival (BIAFF).

Deze film was door FACINEB ook geselecteerd om Belgiƫ te vertegenwoordigen op het internationale festival voor amateurfilms UNICA (dit jaar in Tsjechiƫ) en behaalde daar een erediploma.

Deze film werd uitgenodigd om deel te nemen aan het
internationale UNICA ZUID-KOREA FESTIVAL !!!
Een dikke proficiat aan Wim en Roger.