Menu Sluiten

WELKOM

Skoop Videogroep LeuvenWelkom bij de grootste videoclub van de Leuvense Regio en Vlaams-Brabant.

Als actieve videofilmer zal je op onze website zeker interessante dingen kunnen ontdekken en, wie weet, ben je morgen ook lid !

Wegens de corona-pandemie en de hierdoor getroffen maatregelen, worden er tot nader bericht geen vergaderingen meer gehouden in het lokaal.  Vanaf november 2020 worden de vergaderingen virtueel gehouden.  We hebben de mogelijkheden uitgebreid uitgetest en het programma ZOOM, in combinatie met YouTube, geeft de beste mogelijkheden en resultaten.  De leden kregen een email met duidelijke (zeer eenvoudige) instructies hierover.

In de vakantieperiode zijn er geen vergaderingen.  We starten terug op de eerste woensdag van september (01/09/2021) en hopen dat dit terug fysiek in ons lokaal kan gebeuren.

Ben je nog geen lid maar wel geïnteresseerd in de werking van onze vereniging, dan kan je vrijblijvend een vergadering bijwonen.  Neem hiervoor contact op met het secretariaat.  Deze zal je dan de deelnemingscode voor ZOOM bezorgen.