Menu Sluiten

WELKOM

Skoop Videogroep LeuvenWelkom bij de grootste videoclub van de Leuvense Regio en Vlaams-Brabant.

Als actieve videofilmer zal je op onze website zeker interessante dingen kunnen ontdekken en, wie weet, ben je morgen ook lid !

Ben je nog geen lid maar wel geïnteresseerd in de werking van onze vereniging, dan kan je vrijblijvend enkele vergaderingen bijwonen.  Elders op deze website vind je de data en de plaats van de vergaderingen alsmede het onderwerp met een kleine toelichting erover (tabblad “activiteiten”).

 

Het is zover, we mogen terug vergaderen in ons vertrouwde lokaal.  Het is wel aangeraden om ons nog een tijdje aan de gebruikelijke veiligheidsnormen te houden (geen handjes drukken, voldoende afstand bewaren, indien gewenst mond- en neusmasker opzetten), er is ook voldoende ontsmettingsgel in het lokaal aanwezig en een CO-meter duidt permanent de luchtkwaliteit aan.