Menu Sluiten

WELKOM

Skoop Videogroep LeuvenWelkom bij de grootste videoclub van de Leuvense Regio en Vlaams-Brabant.

Als actieve videofilmer zal je op onze website zeker interessante dingen kunnen ontdekken en, wie weet, ben je morgen ook lid !

Ben je nog geen lid maar wel geïnteresseerd in de werking van onze vereniging, dan kan je vrijblijvend enkele vergaderingen bijwonen.  Elders op deze website vind je de data en de plaats van de vergaderingen alsmede het onderwerp met een kleine toelichting erover (tabblad “activiteiten”).

 

We zitten echter terug in een nieuwe (vierde) golf van het coronavirus (met de nieuwe variant Omikron er bovenop).  Hierdoor zijn de maatregelen om samen te komen weer eens veranderd en deze maal is het nog onduidelijker dan vroeger.  Het is absoluut niet zeker of er al dan niet vergaderd mag worden, dat hangt af van de interpretatie van de nieuwe maatregelen.  Voor alle veiligheid zijn alle fysieke vergaderingen tot nader order opgeschort en dit minstens tot einde januari 2022 (wij willen het veilig houden en zeker geen superhoge boete oplopen).  Indien mogelijk houden we de vergaderingen “virtueel” via ZOOM (hiervoor krijg je dan tijdig met een email de link doorgestuurd om aan de vergadering te kunnen deelnemen).  Kijk regelmatig op het tabblad “ACTIVITEITEN” waar steeds de actuele planning op weergegeven wordt en dat stelselmatig aangepast wordt als er iets verandert.