Menu Sluiten

07/12/2022 – praktijkoefening “ken je camera” deel 2

Uit het verleden hebben we gemerkt dat er nog verschilkende leden zijn die worstelen met de instellingen van hun camera.  In 4 workshops gaan we proberen hieraan iets te verbeteren.  Iedereen werd gevraagd om zijn camera, een statief en vooral de handleiding van de camera mee te brengen.  In het lokaal werden enkele “sets” klaargezet om praktische oefeningen te maken in verband met sluitersnelheid, diafragma en gain (of ISO).
Om te beginnen gaven Lieve Delaere en Paul Tollet een zeer korte uitleg over bovenstaande onderwerpen en dan werd iedereen de “set” opgestuurd om, onder begeleiding, te oefenen.  De ppt hiervan vind je terug op onze pagina “cursussen/tips”, verder doorklikken naar “opname” en dan “2022 camera-instellingen deel 2” of via PowerPoint Presentation (skoop.be).
Onderstaande beelden (gemaakt door Chris de Blaes en Paul Tollet) geven een indruk van de drukke bedoening.