Menu Sluiten

01/09/2021 – gezellig samenzijn met bubbels + prijsuitreiking wedstrijd/festival

Het is nu zo ongeveer een jaar geleden dat we nog fysiek vergaderd hebben.  Daarom werd er niets speciaals op het programma gezet opdat we gezellig met mekaar zouden kunnen bijpraten.
Traditioneel wordt de eerste vergadering na de vakantie er een met bubbels.  Dat was nu ook het geval, wat uiteraard goed meegenomen was bij een praatje.  Deze keer heeft Wim voor een prosecco rosé gezorgd.
Begin dit jaar hebben we wel een virtuel(e) festival/wedstrijd gehouden via YouTube en uiteraard worden de deelnemers hiervoor beloond met een certificaat en een waardebon  Deze krijgen ze normaal op het clubfeest maar gezien dat dit jaar niet kon doorgaan, werden ze dan maar op deze vergadering afgegeven aan de deelnemers.