Menu Sluiten

02/06/2021 – retrospectieve van een clublid

In 2003 zijn enkele leden van SKOOP op eigen initiatief (het was dus geen clubactiviteit) voor 10 dagen naar Oostenrijk gegaan met het dorpje Griesenau als uitvalsbasis.  Van deze uitstap heeft Paul Tollet een verslag gemaakt.  Hierbij was het wel interessant om enkele clubleden 18 jaar jonger te zien.  We hebben deze ongeveer 30 minuten durende film bekeken en daarna in groep besproken.
Hiermee was de avond natuurlijk niet gevuld en hebben we nog enkele andere, recente films bekeken en besproken.
Om te beginnen was er de film “A touch of Astor” van Marcel de Jonghe over het optreden van een orkest dat een van zijn eigen composities speelde, een ode aan de Argentijnse componist Astor Piazzolla.
Daarna liet Lieve Delaere ons genieten van 6 korte filmpjes (tussen 45″ en 2′) die zij gemaakt heeft over een openluchttentoonstelling van kunstwerken, dit in opdracht van de gemeente Oud-Heverlee.