Menu Sluiten

04/11/2020 – projectie en bespreking van films van de leden (virtueel)

Derde schuifje in de reeks projectie en bespreking van films in het vooruitzicht van ons/onze komend(e) festival/wedstrijd.

Na heel wat uitgetest te hebben met het bestuur zijn we tot een goede oplossing gekomen om de vergaderingen virtueel te houden : de te vertonen films worden eerst op YouTube geplaatst, tijdens de vergadering bekeken en daarna via een ZOOM-videovergadering besproken.  En dat bleek heel goed te gaan.  Er hebben 15 leden aan de vergadering deelgenomen.

Er werden in totaal 3 films ter bespreking ingediend.

  1. “Dijlewandeling Leuven” van Guido Kestens : een reportage over een geleide wandeling door Leuven met de KUL-senioren ;
  2. “Welkom in Tienen” van Guido Kestens : een documentaire over Tienen, met al zijn bezienswaardigheden :
  3. “Weg door de tijd” van Hector vansina : een reportage over zijn 1200 km lange fietstocht (uiteraard samen met zijn vrouw), dwars door Spanje vanuit het zuiden tot in ht noordelijke Santiago de Compostella.